Amalfikusten, Italien

Villa Santa Fortunata 5 stars

En underbar villa vid Sorrento kusten direkt vid havet med magisk utsikt. 

Villan har 5 sovrum, 5 badrum och plats för 13 gäster. Till villan hör en magisk pool. 

Villan är fördelad på tre våningar. På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum med matplats och ett professionellt kök; en del är tillgänglig för gästerna medan personalens närvaro är nödvändig i det mer professionella området.

De mycket smakfulla möbler av hög kvalitet inkluderar viktiga målningar. Noggrann uppmärksamhet ägnas åt detaljer som gör att varje gäst känner sig helt avslappnad och bekväm.


Villan är helt luftkonditionerad, på bottenvåningen finns två rymliga sviter, den första (60 kvm) består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbel bäddsoffa, ett stort badrum med dusch, satellit-TV, mini bar och utsikt över havet och trädgårdarna.

Den andra sviten (50 kvm) består också av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbel bäddsoffa, ett stort badrum med dusch, satellit-TV, minibar och utsikt över havet och trädgården.


Den tredje sviten (150 kvm) ligger på första våningen. Den har ett vardagsrum, dubbelrum, ett separat sovrum med enkelsäng och ett stort badrum med stort duschkabin, klädkammare, minibar, satellit-TV och en 40 kvm stor terrass från vilken det är möjligt att beundra utsikten över Vesuvius och Neapelbukten.

På andra våningen finns ett 20 kvm stort dubbelrum med en fantastisk panoramautsikt, minibar och satellit-TV, balkong med utsikt över trädgården, trappor leder till badrummet med dusch och en stor 40 kvm stor terrass med panoramautsikt.

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
162 400 sek
Högsäsong från
324 800 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89