Toscana, Italien

Castello di Magona 5 stars

Det här slottet byggdes i början av 1500-talet och var en gång residens för storhertigen Leopoldo II i Toscana. Det har nu under många år varit familjen Merciai ägo och de har förvandlat slottet till ett elegant hem där gästerna kan tillbringa en oförglömlig semester.

Slottet har 12 sovrum och 12 badrum och har plats för maximalt 24 gäster.

Castello di Magona har behållit hela sin värdefulla inredning intakt, och sovrummen har anpassats med individuellt i olika färger och utrustats med moderna badrum. De majestätiska salongerna på bottenvåningen innehåller många av målningarna som tillhörde storhertigen. Under de senaste åren har många medlemmar av den internationella adeln stannat där och har kunnat uppskatta gästfriheten hos husägarna och effektiviteten hos personalen som står till tjänst för sina gäster.

På den stora tomten tittar du på kullen med olivträd i riktning mot den närliggande ön Elba, och det finns också en stor pool med uteplatser vid sidan och en bar som är inredd för avkoppling och en trädgård med fantastiska rosor och höga träd. Det finns jacuzzi som kan användas året runt.

Bottenvåningen i slottet har salonger, vardagsrum och matsalen. Det är möjligt att boka kockservice för tillagning av måltider mot extra kostnader som betalas på plats.

Obegränsad snabb Wi-Fi-internetanslutning (20 Mbps nedladdning och 6 Mbps uppladdning) i alla lounger, i alla sovrum, i rosenträdgården och i poolområdet. Dessutom kan gästerna använda ismaskinen, amerikansk kaffemaskin, vardagsrum med SKY satellit-TV och DVD-spelare, Hi-Fi, datorrum med obegränsad WI-FI-åtkomst i hela slottet, LCD-färg-TV. Babyutrustning finns också på begäran.

Campiglia Marittima ligger bara några minuter från kusten. San Vincenzo har den mest kända badstranden och är känd internationellt inte bara för den trevliga stranden utan också för en berömd restaurang som i åratal har listats bland de bästa nationella restaurangerna. Pisas flygplats ligger cirka 70 km bort, Florens 150 km och Rom 250 km.

Bottenvåning: stor entrésalong med antika målningar på väggarna och ett 1700-talsbord, till vänster kommer du till ett vardagsrum / läsrum med ett skrivbord och en dator; andra vardagsrum med öppen spis som ger tillgång till ett rum med TV och öppen spis. När du lämnar ingångssalongen till höger kommer du till den stora matsalen och en andra, mindre och mer intim matsal med köket bredvid. En toalett. Tillgång till första våningen sker via någon av två trappor, en till vänster och en till höger om entrén.

I vardagsrummen finns sällsynta antika föremål och Wi-Fi-anslutning av hög kvalitet.

Mellanvåning: 1 dubbelrum med badrum, 2 juniorsviter med panoramautsikt.

Första våningen: 3 sviter, varav den ena har en terrass, 3 dubbelrum med badrum, 1 juniorsvit (storhertigens sovrum) med fresker och sängbädd från 1600-talet, 1 dubbelrum med badrum med dusch.

Andra våningen: 1 juniorsvit med utsikt.

Alla sovrum har AC satellit-TV, telefon, internetuppkoppling, värdeskåp, minibar, radiolarm.

Faciliteter & Tjänster

AC
Flygplats
Satellit-TV
Simbassäng
Telefon
Värdeskåp
Wifi

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
98 600 sek
Högsäsong från
262 856 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89