Orient Expressen

Boka Orientexpressen

Det legendariska tåget Orient-Expressen ger en unik upplevelse under resan mellan London och Venedig. Boka Orientexpressen direkt på denna sidan.

Njut av en romantisk, historisk och priviligierad atmosfär ombord på Orient Expressen. I de gamla, men årligen uppfräschade vagnarna känns lyx och flärd i väggarna. Man andas in förnimmelser av intriger, glamour och välstånd ända sedan den första tågresan år 1920. Vacker dekor, sköna pompösa fåtöljer, ultimat service och stärkta linnedukar. Bara det gör att middagarna blir en behaglig och minnesvärd upplevelse ombord på Venice Simplon Orient-Express. Att maten dessutom är tillagad av stjärnkockar gör upplevelsen ännu bättre.

Orient Expressen tåget

Orient Expressen tåget tar 188 passagerare och ombord finns 3 restaurangvagnar, en bar, 87 dubbel- och 14 enkelhytter. Du kan välja färdriktning efter smak och tycke. Passa på att förlänga din vistelse med ett par dagar i Venedig.
Orient Expressens mest klassiska rutt är London till Venedig som ger två nätter ombord men det finns även andra rutter. Därför kan man boka Orient Expressens tur Venedig till Paris eller omvänt vilket är en resa med en natt ombord. Eller London till Verona eller omvänt också det en Orient Expressen resa med en natt ombord. Alternativt Paris till Verona eller omvänt. Någon gång om året går det att boka fyra nätter ombord på en Orient Expressen resa Venedig Budapest till London. Eller Venedig, Wien till London.

Upplevelsen ombord på Orient-Expressen är överordnad rutten man väljer. På alla rutter blir man hänförd och bortskämd med magisk mat som serveras med femstjärnig toppservice. Det här är en av de lyxigaste upplevelser man kan göra. Belmond Venice Simplon Orient Express ingår i samma familj av lyxiga varumärken LVHM Moët Hennessy Louis Vuitton så det borgar för en riktigt lyxig upplevelse ombord.

Flera alternativa färdvägar finns, kontakta oss för avresedatum och priser. Man bör boka i god tid för att försäkra sig om en plats ombord på Orient-Expressen.

Njut av en oförglömlig resa!

Sortera din sökning

Orient Expressen Istanbul-Paris 5 nätter
Orient Expressen Paris - Istanbul t/r 5 nätter
Orient Expressen Paris till Budapest 1 natt
Orient Expressen Venedig - London (Eurostar Paris-London) Classic route 1 natt
Orient Expressen Venedig - Paris 1 natt
Orient Expressen Paris - Venedig 1 natt
Antal sökresultat: 6