Chalets

En Chalet är ett boende i typisk alpstil byggt i rustikt trä. Classic World har handplockat de bästa chalets som går att få tag på i alperna, alla med hög komfort och mycket bra standard. 

Självklart kan vi ordna med toppservice under er vistelse där ni får hjälp med städning och matlagning, tänk er bekvämligheten efter en dag i skidbacken att bli mött av en tänd brasa och doften av nybakt bröd och varm choklad när ni kommer in i ert chalet. 

Vi på Classic World skräddarsyr alla resor och gör din semester till en annorlunda upplevelse! I vårt program finner du ett stort utbud av mysiga hotell och chalets samt tips på härliga skidorter i både Italien och Frankrike. Njut av vintersäsongen utomlands med gott om snö och sol, en aktiv semester som gör gott för kropp och själ!

På flera orter finns även en mängd andra aktiviteter för de som inte vill spendera hela dagen i backen; eller vad sägs om tennis, ridning, Spa och simhallar, bio, turer på fjället till fots, släde eller scooter? Det vackra alplandskapet har oändliga möjligheter!

Kontakta oss för mer information om skidorter, snösäkerhet och vad som passar bäst för dig som söker en utmanande skidåkning eller reser med barn eller ovana skidåkare. Vi har många bra förslag förslag på boende i Italienska, Franska och Österikiska alperna. Det finns något för alla!

 

Sortera din sökning

Au Coeur des Neiges
Antal sökresultat: 1