Kryssning

För oss är en kryssning inte en något man gör på ett jättestort fartyg, vi kallar det istället för Yachting. Mindre superlyxiga båtar med toppservice. Njut av en absolut lyxkryssning med exempelvis Sea Dream eller Belmond, allt ingår och det är inga köer till middagsbuffér eller timmar i väntan för att gå iland. Det här är kryssning på riktigt och som det ska vara! Upplev skillnaden!

Vi har handplockat kryssningar i Medelhavet, Adriatiska havet med Kroatien bort till Turkiet och Istanbul eller längs med nordafrikas kust eller till kyligare breddgrader längs den norska kusten och fjordarna, Svalbards djurliv, Islands geisrar och Grönlands vackra landskap. Under vinterhalvåret kan du nujta av kryssningar i Karibien, Indiska Oceanen med Seychellerna och Madagaskar eller Sydamerika och Antarktis.

Fartygen är topputrustade och erbjuder en exklusiv och avslappnande miljö. Alla måltider inkl. dryck, underhållning m.m. ingår i priset och du kan välja fritt i det stora utbudet och bara koppla av under din semester. 

Kontakta oss för kryssningsidéer och bokning !

Sortera din sökning

Aten (Piraeus) till Aten (Piraeus)
Belmond Alouette privat kryssning på Canal du Midi
Chartra Seadream för din grupp
Chartra Seadream för ditt bröllop ombord
Kryssning Barbados, St Lucia, St Vincent, Granada
Kryssning Barcelona till Nice
Kryssning Dubrovnik till Venedig
Kryssning fr. Barbados via St Lucia och St Vincent
Kryssning fr. St Martin via St Barths
Kryssning från Istanbul till Aten
Kryssning Malaga till Malta
Kryssning Malta-Aten Korintkanalen
Antal sökresultat: 16