Yachting SeaDream

Boka SeaDream

Boka din kryssning med SeaDream med oss! Vi har ett nära och gott samarbete med det norskägda rederiet SeaDream Yacht Club. Rederiet har fantastiska fartyg som kryssar i Karibien och Medelhavet. SeaDream har även specialkryssningar, exempelvis en härlig Vinkryssning där man besöker exklusiva vingårdar och har handplockade vinmakare ombord för vinprovningar.

En kryssning på SeaDream går inte att jämföra med något annat eftersom allt är oerhört bra arrangerat och servicen är på topp. Det gäller från att man går ombord och under hela kryssningen tills man stiger i land igen.

Allt ingår i priset, både mat och dryck är inkluderat i kryssningens pris med SeaDream.

SeaDream kryssning

Maten ombord på SeaDream tillagas av utomordentligt duktiga och välrenommerade kockar. Som gäst bestämmer man själv när och var man önskar inta sin måltid ombord på SeaDream. Inga specifika sittningstider eller liknande utan det är gästen som väljer när det passar att äta. Det finns möjlighet att avnjuta måltiderna inomhus i matsalen eller ute på däck, eller om det önskas i hytten. SeaDreams kryssningar är exklusiva med en skön och avslappnad atmosfär som passar oss svenskar utmärkt.

Ombord på SeaDream njuter 112 gäster av servicen från 95 anställda som gör sitt yttersta att tillmötesgå varje gästs önskemål. Förutom mat och dryck så är en mängd aktiviteter inkluderade i priset för en SeaDream kryssning.

De hyttkategorier som finns med Seadream är följande:

Finaste kategorin är Owner Suite där man njuter på ca 45 kvm och har ett separat sovrum med Queensize säng och separat badrum med massagedusch och badkar med havsutsikt. Det finns även ett vardagsrum med skrivbord, sittområde och matplats. Samt en gästtoalett.

Admiral Suite är något mindre ca 35 kvm men i övrigt liknande faciliteter som Owner Suite.

Commodore Suite är två hytter av kategorin Yacht Club Stateroom med dörr i mellan som möbleras om så att ena hytten har en sittgrupp istället för säng.

Yacht Club Stateroom ca 18 kvm, dessa hytter finns på flera däck och storleken på fönstret varierar beroende på vilket däck man bokar. Alla hytter är likvärdigt inredda oavsett våningsplan. Dubbelsäng eller två enkelsängar efter önskemål, sittgrupp och badrum med dusch.

 

Sortera din sökning

Aten (Piraeus) till Aten (Piraeus) 28/9-5/10 2025
Belmond Alouette privat kryssning på Canal du Midi
Civitavecchia (Rom) till Nice  19-26/10 2025
Kryssa från Stockholm i Östersjön 11-19/7 2025
Kryssning Amalfikusten 4-11/10 2025
Kryssning Barbados, Martinique, Guadeloupe, St Vincent 11-18/1 2025
Kryssning fr. Barbados via St Lucia och St Vincent 22-29/3 2025
Kryssning från Istanbul till Aten 6-13/7 2025
Kryssning Grekland och Italien 19-28/9 2025
Kryssning Malaga till Malta 4-12/5 2024
Kryssning Malta-Aten Korintkanalen 9-16/6 2024
Kryssning Nice till Barcelona 12-19/10 2024
Antal sökresultat: 18