Eastern Oriental

Eastern & Oriental Express är ett stolt systertåg till den världsberömda Venice Simplon-Orient Express, och bjuder in dig till en storslagen resa genom Sydostasien för att uppleva den förtrollande skönheten i Malaysia. Den exklusiva tågresan är inte bara ett äventyr utan en resa tillbaka i tiden, där elegans och komfort smälter samman för att skapa en oförglömlig upplevelse.

Stig ombord och låt dig förföras av de lyxiga detaljerna i varje vagn. Från den vackra inredningen till den uppmärksamma servicen – varje ögonblick ombord på Belmond-tåget är en hyllning till resandets guldålder.

Denna extraordinära resa tar dig genom Malaysias vackra landskap, från frodiga djungler till pittoreska städer. Upplev de kulturella skatterna och de fantastiska vyerna medan tåget smidigt rör sig framåt. Utforska de historiska platserna och delta i spännande utflykter som tar dig närmare Malaysias själ.

Belmond Eastern & Oriental Express tar resandet till en ny nivå och ger dig en chans att uppleva Sydostasiens charm på ett unikt sätt. Ge dig själv förmånen att njuta av detta ädla äventyr där varje ögonblick är en berättelse och varje resa blir en oöverträffad resa i lyx och elegans. Välkommen ombord på denna resa till Malaysias hjärta!

Sortera din sökning

Essence of Malaysia 3 nätter
Wild Malaysia 3 nätter
Antal sökresultat: 2