Flod & Kanalbåtar

Vi är ledande förmedlare av kanalbåtar i England, Skottland och Wales. 

Upplev Englands gröna landsbygd ombord på en klassisk narrowboat. Charmiga byar och pubar längs kanalen. Med din kanalbåt i England så upplever du många charmiga byar och pubar längs kanalen, det är fritt att lägga till var man vill efter kanalen på den engelska landsbygden. Den naturliga mötespunkten är slussarna som hanteras manuellt och inte är svåra att hantera ens för nybörjaren. Oavsett om du är en inbiten kanalbåtsresenär eller nybörjare så är kanalbåtarna i England mycket lättkörda och ingen tidigare erfarenhet krävs.

Lockar vingårdar så erbjuder vi även fina båtar på de Franska kanalerna. En tur vi gärna rekommenderar för förstagångsresenären är vackra Canal du Midi i södra Frankrike. Kanalbåtarna i Frankrike är inte lika långsmala som kanalbåtarna i England, Skottland och Wales utan ser mer ut som ”vanliga” motorbåtar gör. Även i Frankrike och Italien kan ni hyra kanalbåtar utan tidigare erfarenhet. Inga licenser behövs för att köra kanalbåtarna i England eller Frankrike.

Eller varför inte hyra en kanalbåt i Italien och besöka Venedig, man kan komma ända in till St Marcus platsen med sin kanalbåt. 

Marinor och båtmodeller 

Läs mer under respektive marina om de olika rutterna och båtmodellerna. 

Man kan hyra kanalbåtar med plats för upp till 12 personer, eller så delar man upp sig i två mindre båtar om man inte önskar vara så många ombord på samma båt. Kanalbåtarna är fullt utrustade med all köksutrustning som behövs samt lakan och handdukar.

Innan man ger sig ut på kanalerna med sin kanalbåt så får man en grundlig genomgång av personalen i marinan. Då man vet hur man ska göra i slussarna och hur tekniken ombord fungerar.

Kontakta oss gärna för aktuella erbjudanden och offert. Vi hjälper även till med flyg samt transfer. 

Krav för att få hyra: Inga alls. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att kunna hantera båtarna som är mycket lättkörda och fullt utrustade.

Beställ gärna en broschyr om flod- och kanalbåtar här

 

Se Kanalbåtsbroschyren »

 

Sortera din sökning

Admiral Class 4 bäddar
Båt Europa 600
Confort 1350 B för 8-10 personer
Confort 900 DP för 4-7 personer
Eagle för 6-7 personer
Emperor Class 8+4 bäddar
Estivale Duo för 2-4 personer
Estivale Octo för 8-10 personer
Estivale Quattro B för 4-6 personer
Estivale Sixto för 6-8 personer
Europa 400
Explorer 4+2 bäddar
Antal sökresultat: 29