Herrgårdar

Våra noga utvalda boenden är handplockade för sin utmärkta service, höga komfort, sitt fina läge och har det där lilla extra. Vi erbjuder boenden i så väl vackra villor som fantastiska slott och högklassiga hotell. Vårt program av boende omfattar allt från vackra exklusiva villor i Toscana, pittoreska stugor på engelska landsbygden till slott och herrgårdar i Frankrike. Vi har villor och slott lämpliga både för privat semester, bröllopsarrangemang och för företagets konferens.

Vi skräddarsyr efter era önskemål och har ett stort utbud av boenden, allt finns inte på hemsidan, så kontakta oss med just dina önskemål så tar vi fram förslag helt kostnadsfritt. Vi har bra kontakter för boenden i de flesta länder runt om i världen och kan hjälpa till att boka ditt drömboende i alla länder. 

Prisinformation

För veckouthyrning vilket är vanligt för villor så gäller som regel att bytesdag är lördag – lördag. Angivna priser gäller per enhet och vecka för samtliga bäddar. Dygnsbokning vilket är vanligt för hotell och slottshotell har valfri ankomstdag. Pris anges per rum inklusive frukost. Observera att de publicerade priserna är cirkapriser och att när ni får er offfert erhåller aktuellt pris. Många gånger har vi kampanjpriser och rabatter som inte framgår på hemsidan. Skicka en bokningsförfrågan till oss för aktuellt pris. Innan anmälningsavgift är erlagd är inget bindande och kan kostnadsfritt avbokas. 

Sortera din sökning

Balbirnie House
Belmond Le Manoir Au Quat Saison
Buckland Manor
Glenmachrie
Le Mas Candille
Les Crayères
Llangoed Hall Hotel
Odina
Relais Il Falconiere
Relais San Maurizio
The Roman Camp Hotel
Villa Arzilla
Antal sökresultat: 14