Whiskyresa Skottland

Skottlands bästa whisky resor

I Skottland kan du bo på fantastiska slott under din whiskyresa. Vidare så varvar man kulturella besök och golf med whiskyprovning och besök på några av de berömda destillerierna. Vi skräddarsyr whisky resor för både grupper och individuella resenärer. Vi ordnar en skräddarsydd whisky rundtur på endera en lång weekend eller en hel vecka enligt ert önskemål. Det är också möjligt att ha en whisky resa i Skottland utan att behöva åka runt så mycket. Classicworld kan ordna ett hotell varifrån ni kan göra dagsturer utan att behöva byta hotell under er whisky resa.

Vi har samarbete med både de stora kända whisky destillerierna, men även med mindre vilket kan vara en mer personlig whisky resa i Skottland upplevelse. Vi kan ordna rundturer där du kör själv med hyrbil mellan destillerierna när du reser på din whisky resa i Skottland. Alternativt så bokar vi även transport med privatchaufför så ingen av i sällskapet behöver tänka på att köra utan istället kan fokusera på provningen av whisky i lugn och ro.

Skräddarsydd whisky resa till Skottland

I Skottland finns ca 120 whisky destillerier att besöka. Några av de mest kända är kanske Lagavulin Distillery, Laphroaig Distillery, Glenfiddich Distillery och Talisker Distillery men under din whisky resa så finns gott om andra utöver dessa att upptäcka.

Många frågar om man måste tycka om whisky för att åka på en whiskyresa i Skottland men det behöver man inte. I Skottland finns mängder av Gin destillerier också, så den som föredrar Gin istället för Whisky kommer att få sitt också. Vi kan självklart ordna en whisky- och gin resa i kombination om det önskas. Och naturen och de härliga byarna är även de väl värda ett besök vare sig man tycker om whisky eller inte. Skottland har något för alla det är helt säkert.

Vi skräddarsyr din upplevelse i Skottland så kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram förslag.

 

 

 

Sortera din sökning

Dalhousie Castle Hotel
Glenmachrie
Scotch Malt Whisky Tour 4 nätter
Taste of the Highlands
Antal sökresultat: 4