Bröllop utomlands

Planerar du att gifta dig utomlands? Vi på Classic World har ända sedan 1992 hjälpt till att arrangera både bröllop och bröllopsresor till Europa. Framförallt har vi vi många bra tips på slott i Skottland och romatiska platser på Franska Rivieran och Toscana i Italien.

Vi på Classic World gör vårt yttersta för att ge det lilla extra till er bröllopsarrangemang oavsett om ni är bara brudparet själva eller flera hundra inbjudna gäster. Vi ordnar allt från romantiska middagar, rundtursförslag med klassiska sportbilar, förslag på härliga spa-anläggningar och golfbanor till utflykter som ger en extra krydda till er tid tillsammans. Vi ger er kunskap och värdefulla tips som kan vara svårt att hitta på egen hand och är lyhörda för vad just ni drömmer om!

Utöver England och Italien erbjuder vi romantiska boenden i privata villor, lägenheter och slott i Frankrike, Irland, Skottland och Mallorca.

Vi skräddarsyr ert bröllop och kan hjälpa till att ordna allt från transporter, boende och cermoni till brudbukett och bröllopsmiddag. 

Kontakta oss idag så ser vi till att ert bröllop blir långt över er förväntan!

Sortera din sökning

Adare Manor
Amberley Castle
Balbirnie House
Castello della Castelluccia
Castello di Meleto
Chartra Seadream för ditt bröllop ombord
Dalhousie Castle Hotel
Dromoland Castle
Llangoed Hall Hotel
New Hall Hotel
Stonefield Castle Hotel
The Roman Camp Hotel
Antal sökresultat: 19