Hyr Villa

Hyr villa utomlands!

Classic Worlds speciellt utvalda villor och hus för uthyrning i Frankrike, Italien och på Mallorca håller hög klass med fint läge. De är charmigt, vackert och smakfullt inredda. Villorna man hyr av oss erbjuder både skön komfort och en avkopplande tillvaro på terrassen. Detta oavsett om du hyr en villa utomlands så att du kan vila blicken på Medelhavet vid Rivieran, lavendelfälten i Provence eller över det böljande landskapet i Toscana. Hyr en villa i Italien eller hyr en villa i Frankrike alternativt hyr en villa på Mallorca. Ja man hör ju hur magiskt det låter med en egen hyrd villa utomlands med alla bekvämligheter!

Hyr en villa utomlands där ni vid den egna poolen kan avnjuta er lunch eller bara koppla av. Läppja på ett glas kallt rosévin och blicka ut över Medelhavet från din hyrda villa på Rivieran.

De flesta villorna vi har för uthyrning är stora och har plats för 6 – 24 personer. För att fira något speciellt, så är den stora villan den perfekta platsen att samla dina vänner eller familj på. Extra service som matlagning och hushållshjälp finns också att få i de flesta villorna som finns att hyra utomlands. Tänk dig att tillbringa semestern i en lyxig villa i vacker miljö och någon kväll beställa kockservice till villan. Då kan du och ditt sällskap slå er ner vid det vackert dukade bordet och avnjuta en gourmetmåltid utan att behöva lämna villan.

Skräddarsydda önskemål

Söker du någon annan villa för uthyrning än det vi visar här? Lugn, vi har mycket mer än vad som visas på hemsidan. Kontakta oss med dina önskemål och vi tar fram en villa som passar just dig och ditt sällskap. Vi hyr ut villor utomlands och har mängder av villor att hyra på Franska Rivieran och Italien.

Mest populärt är det att hyra en villa på Rivieran och i Toscana. Det gäller att vara ute i god tid då de lyxiga och stora villorna ofta blir uthyrda långt i förväg.

När man hyr en villa så är bytesdag oftast lördag, få uthyrare kan tänka sig andra bytesdagar åtminstone under högsäsong. Under lågsäsong kan det vara lite mer flexibelt.

Kontakta oss idag för att få hjälp att hyra din villa utomlands!

Villorna för uthyrning här på hemsidan är bara ett litet urval, vi har betydligt fler uthyrare i vårt kontaktnät så hör av er så föreslår vi den bästa villan för just Er!

Sortera din sökning

 Villa Amelia
Casa Scimone
Domaine de Murtoli
Il Gelsomino
Parhus Cala Pi
Villa Arzilla
Villa Campanelle
Villa Deià-Sóller
Villa del Rivo
Villa Lamaro
Villa Madrugada
Villa Mauresque
Antal sökresultat: 21