Villor

Hyr en villa! Classic Worlds speciellt utvalda villor och hus i Frankrike, Italien och på Mallorca håller hög klass med fint läge och är charmigt, vackert och smakfullt inredda. De erbjuder både skön komfort och en avkopplande tillvaro på terrassen oavsett om du vill vila blicken på Medelhavet vid Rivieran, lavendelfälten i Provence eller över det böljande landskapet i Toscana.

Vid den egna poolen kan du avnjuta din lunch eller bara koppla av. Läppja på ett glas kallt rosévin och blicka ut över Medelhavet från ditt örnnäste på Rivieran.

De flesta villorna är stora och har plats för 6 – 24 personer. Är det dags att fira något speciellt, så är den stora villan den perfekta platsen att samla dina vänner eller familj på. Extra service som matlagning och hushållshjälp finns också att få. Tänk dig att tillbringa semestern i en lyxig villa i vacker miljö och någon kväll beställa kockservice till villan så du och ditt sällskap kan slå er ner vid det vackert dukade bordet och avnjuta en gourmet måltid utan att behöva lämna villan. 

Hittar du inte vad du söker? Lugn, vi har mycket mer än vad som visas på hemsidan, kontakta oss med dina önskemål och vi tar fram något som passar just dig och ditt sällskap.

 

Sortera din sökning

 Villa Amelia
Casa Scimone
Domaine de Murtoli
Il Gelsomino
Parhus Cala Pi
Villa Campanelle
Villa Deià-Sóller
Villa del Rivo
Villa Lamaro
Villa Madrugada
Villa Mauresque
Villa Merlo Nero
Antal sökresultat: 20