Sicilien , Italien

Casa Scimone 5 stars

Lyxig villa i centrum av Taormina på Sicilien, i den övre delen av staden med panorama utsikt.

En automatisk grind ger tillgång till fastighetens parkeringsplats där du går uppför några trappsteg eller använder hissen. På första nivån kommer du till Casa Micaela som har en stor panoramaterrass utsmyckad med växter och blommor och relaxavdelningar; sedan på andra våningen är Casa Dario, där ett stort terrasserat område leder till poolområdet, gjord på en upphöjd sektion från vilken man har en magisk panorama utsikt över havet och vulkanen. Forsätt sedan upp några trappsteg där du går genom en trädgård som också har en fantastisk utsikt. Bredvid Casa Dario är platsen för att äta ute. Alla så kallade fastigheter är inredda med moderna möbler av en välkänd designer, och utrustningen är av hög kvalitet: luftkonditionering och uppvärmning i alla rum, Smart-TV, värdeskåp, stereo med CD-spelare, internetanslutning WIFI.

Den viktigaste gågatan, Corso Umperto I, med sina butiker och restauranger, ligger mindre än 5 minuter till fots. Stranden Isola Bella och Mazzarò kan nås antingen med bil eller med den bekväma linbanan som startar från stadens centrum.

Denna Villa kan hyras för endera 5 sovrum för maximalt 11 personer, eller 6 sovrum för maximalt 14 personer. Oavsett har man villan för sig själv, även om man väljer att endast hyra fem av sovrummen. Priserna varierar beroende på antal personer och datum, kontakta Classic World för pris på önskat datum. Glöm inte ange hur många personer ni är i sällskapet.

 

Obligatorisk städning tillkommer och betalas på plats. 

Pris per vecka

Lågsäsong från
37 070 sek
Högsäsong från
86 445 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Villor

 Villa Amelia
Domaine de Murtoli
Il Gelsomino
Parhus Cala Pi
Villa Campanelle
Villa Deià-Sóller
Villa del Rivo
Villa Lamaro
Villa Madrugada
Villa Mauresque
Villa Merlo Nero
Villa Parmina
Antal sökresultat: 19