Hyra Slott

Att hyra slott

Våra klassiska slott är noga utvalda tack vare sin unika miljö, sin historia, sitt läge och sin charm. Att hyra ett slott är helt perfekt för bröllop, födelsedagsfiranden eller företagsevent. Hyra slott i Italien, Frankrike eller England är den ultimata lyxen för den som vill fira något eller arrangera ett minnesvärt evenemang. Gästerna glömmer inte bort en weekend på ett hyrt slott exklusivt för dem! Kontakta oss för mer information om att hyra slott.

Alternativt kan man bo på ett typiskt slottshotell vilket ursprungligen är ett klassiskt gammalt slott som omvandlats till ett hotell. Oftast finns det stora härliga salonger eller bibliotek med öppen spis att slå sig ner vid med en god bok. All tänkbar hotellservice finns på plats med bl.a. restaurang, bar och room-service. Det går självklart att privatisera hela slottshotellet om man önskar. Eller så bokar man de rum man har behov för. Såvida man inte vill ha den totala privata känslan vilket man får om man hyr hela slottshotellet för sig själv.

Hyr ett helt slott!

Bo omgiven av vingårdar i närheten av Bordeaux i Frankrike eller Italien. Njut av den perfekt skötta engelska slottsträdgården i Storbritannien eller njut av storslagna vyer över det vilda skotska landskapet. Vi hyr ut slott i hela Storbritannien, såsom England, Skottland, Irland och Wales.

Att bo på ett slott och att botanisera bland alla gamla familjeporträtt, samtidigt som man besöker de franska kungliga slotten i Loiredalen är en härlig känsla som man borde unna sig lite oftare.  Hyr ett slott av oss till din nästa familjeresa. Man kan hyra stora och små slott, allt beror på hur många gästrum som behövs, även de mindre slotten är fantastiska.

Nedan är några förslag, men vi har ännu flera! Så det ultimata slottet för era behov finns, hör av er så hjälper vi er att boka er nästa slottsvistelse!

Sortera din sökning

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
Adare Manor
Amberley Castle
Bovey Castle
Castello della Castelluccia
Castello di Casole
Castello di Meleto
Chateau de Berne
Chateau D´Etoges
Chateau Le Cagnard
Dalhousie Castle Hotel
Antal sökresultat: 17