Medelhavet, Frankrike

Chateau Le Cagnard 5 stars

Svenskägt hotell med en internationell attityd till service. Hotellet är beläget 10 minuter från Nice flygplats i en charmig Medeltidsby där ni kan finna inspiration, harmoni och vila upp er.
Château Le Cagnard är en exceptionell stenbyggnad byggd på 1300-talet uppe på kullarna i den medeltida byn Haut-de-Cagnes. Dess historia är nära knuten till slottet Grimaldi, som har släktskapsband med Kungariket av Monaco.
Château Le Cagnard har genomgått en omfattande renovering och restaurering, där den gamla charmen har återupptäckts samt förstärkts. Målningar från 1928 i Salle des Gardes av Emile Wery har restaurerats.

Samtliga 28 rum har renoverats med AC, antikviteter och handmålad konst. Badrummen har bytts ut och har handfat i sten, golvvärme och specialanpassande förvaringsskåp.
Köket har genomgått en total renovering genomförd av den internationellt erkände köksarkitekten Leif Holm som även designade Aquavit i New York, Villa Godthem, Operakällaren and Grand Hotell i Stockholm. Köket är nu en mycket modern anläggning utrustad med den senaste tekniken och här serveras utsökta Franska rätter med en storartad utsikt över Medelhavet.
Hotellet erbjuder gratis Internet, kaffe och te från Nespresso, gratis säkerhetsbox.
Ofta kan vi erbjuda specialerbjudanden och kampanjpriser. För korrekt pris och en rumskategori som passar just dig ber vi dig att kontakta oss på Classic World.
En lokal turistskatt på 1 Euro per person och natt tillkommer.

Pris per natt

Lågsäsong från
3 100 sek
Högsäsong från
4 000 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Hyra Slott

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
Adare Manor
Amberley Castle
Bovey Castle
Castello della Castelluccia
Castello di Meleto
Chateau de Berne
Chateau D´Etoges
Dalhousie Castle Hotel
Dromoland Castle
New Hall Hotel
Antal sökresultat: 15