Royal Scotsman

Royal Scotsman är Skottlands motsvarighet till The Orient Express. Färdas i behaglig takt genom det skotska landskapet och njut av god mat och dryck, skotsk whisky och underhållning i en luxuös och romantisk miljö. Med max 36 gäster finns det gott om utrymme att slappna av och njuta fullt ut av komforten och vyerna.

I sovvagnarna finns endast 16 dubbel och 4 singelhytter, alla vackert inredda i varma färger och mahognybord och paneler, med en-suite toalett och duschrum och svalkande takfläktar. Tåget står stilla på natten vilket garanterar en god natts sömn.

Det finns två restaurangvagnar ombord - "Victory" med 16 bord, för 2 till 4 gäster, och "Raven" med ett fåtal bord för större sällskap. Båda två serverar en högklassig, förbestämd meny med säsongstypiska rätter. Naturligtvis serveras det viner som motsvarar matlagningens magnitud.

Eftersom vi befinner oss i Skottland finns det självfallet ett stort antal whiskysorter att välja mellan. En resa med The Royal Scotsman innebär All inclusive, dvs all mat och dryck, boende, underhållning och utflykter ingår i priset. Man kan välja mellan fem olika resrutter, där samtliga startar från och återkommer till Edinburgh.

Sortera din sökning

Essence of Scotland 3 nätter
Grand Western Scenic Wonders, Westbound 7 nätter
Scotch Malt Whisky Tour 4 nätter
Scotlands classic splendours 4 nätter
Taste of the Highlands
Western scenic wonders 3 nätter
Antal sökresultat: 6