Härliga Vinresor

Skräddarsydda vinresor

Vi är experter på att arrangera härliga vinresor. Boende på vingårdar eller slott i närheten av vingårdarna. Eller varför inte låta oss arrangera en cykeltur mellan de olika vingårdarna och ha förbokade vinprovningar efter rutten. Vill du besöka en vingård i Loiredalen, provsmaka Cognac eller se hur Champagne tillverkas?

I Frankrike har vi många bra tips på besök du kan göra. Vi har nära samarbete med många vingårdar i Frankrike och Italien och skräddarsyr din vinresa utefter era önskemål. Classic Worlds vinresor är alltid av hög kvalitet, vi jobbar med de charmiga vingårdarna där det produceras små kvantiteter av vin. Vinmakarna brinner för sin uppgift och älskar att visa upp sina kunskaper. Gästerna får provsmaka de noggrant utvalda vinerna som är tillverkade med stor kärlek. Ofta är en kombination med besök på både ett större vinhus och en mindre familjär vingård det bästa. Då får man se skillnaden på produktionen, vilket ofta är mycket intressant.

Vinprovningar

När vi arrangerar vinprovningar gör vi det utefter era önskemål och behov och lägger det på den nivå ni önskar, vi skräddarsyr vinresor efter den erfarenhet och kunskapsnivå ni har inom vin. Vi kan hjälpa dig med vinresor för både företagsgrupper och er som individuella resenärer.

En exklusiv upplevelse är en resa med båt i Champagne, vi samarbetar bland annat med Belmond som har härliga båtar på kanalen och erbjuder en riktigt exklusiv upplevelse. Men för den som föredrar att stanna på land så är det naturligtvis inga problem heller. Mat och vin går hand i hand och självklart har vi tips på härliga restauranger och hjälper med bokning av hela paketet med mat- och vinarrangemang. Kanske vill ni kombinera vinresan med matlagning, då ordnar vi självklart en matlagningskurs någon av dagarna.

Kontakta oss och vi skräddarsyr din vinresa!

Sortera din sökning

 Chateau de Bagnols
Cykel, vandring och gastronomi i Piemonte
Eco-chic weekend Piemonte
Fab Four and Fast Cars
Gourmet weekend i Piemonte
Helg med tryffeljakt i Piemonte
King of Culatello di Zibello
Kryssning Amalfikusten 4-11/10 2025
Kryssning på Duoro
La dolce vita
Matlagningskurs i Piemonte
Relais Il Falconiere
Antal sökresultat: 18