Kryssning Kambodja/Vietnam

Lyxkryssning

För oss är en kryssning inte en något man gör på ett jättestort fartyg, vi kallar det istället för Yachting. Mindre superlyxiga båtar med toppservice. Njut av en absolut lyxkryssning med exempelvis Sea Dream, Lotus cruises eller Belmond. På dessa lyxkryssningar ingår allt och det är inga köer till middagsbufféer eller timmar i väntan för att gå i land. Det här är kryssning på riktigt och som det ska vara! Upplev skillnaden - boka din lyxkryssning hos oss!

Vi har handplockat kryssningar i Medelhavet, Adriatiska havet med Kroatien bort till Turkiet och Istanbul, längs med nordafrikas kust, Kambodja, Vietnam eller till kyligare breddgrader längs den norska kusten och fjordarna, Svalbards djurliv, Islands geisrar och Grönlands vackra landskap. Under vinterhalvåret kan du nujta av kryssningar i Karibien, Indiska Oceanen med Seychellerna och Madagaskar eller Sydamerika och Antarktis.

Lyxfartyg

Fartygen är topputrustade och erbjuder en exklusiv och avslappnande miljö. Alla måltider inkl. dryck, underhållning m.m. ingår i priset och du kan välja fritt i det stora utbudet och bara koppla av under din semester.

Lyxkryssning på riktigt är ombord på mindre båtar där personalen kan ge dig toppservice och en femstjärnig kryssningsupplevelse. Ofta är det så hög personaltäthet som 1 personal per gäst, och då blir verkligen servicen i världsklass! Åk på en lyxkryssning och skäm bort dig själv med underbar mat i en fantastisk miljö ombord på en av Belmonds eller SeaDreams lyxiga yachter.

Rutten behöver inte vara det viktigaste, kryssningen i sig är så härlig att man glömmer bort vart man kryssar. Men självklart skadar det inte att man har dessutom spännande och intressanta ställen att besöka på vägen. Så helt ointressant är det så klart inte vart man väljer att kryssa. Vi hjälper er att hitta både rätt båt och rutt.

Kontakta oss för kryssningsidéer och bokning !

Sortera din sökning

Lotus Cruises 4 dagar Kambodja/Vietnam
Lotus Cruises 7 dagar Siem Reap - Ho chi Minh
Antal sökresultat: 2