Mallorca, Spanien

Villa Sóller 5 stars

Denna villa är något helt speciellt för blivande och bortskämda semesterfirare. Denna välskötta herrgård ligger som en uppfriskande oas i hjärtat av den legendariska lilla bergsstaden i dalen med apelsinlundar.

Ett rymligt hus med en romantisk trädgård, välskött pool - och ett hembiträde - som kommer att se till att det blir en lyckad semester.

De välskötta gräsmattorna och en sommarterrass med tak inbjuder till långa avkopplande semestrar. Även om du bor centralt i en liten bergsby, finns det fortfarande en hög grad av integritet här.

I huset finns sju eleganta sovrum med eget badrum.

Hembiträdet hjälper er från måndag till lördag med att förbereda en trevlig frukost i det professionella köket (dukning, kaffebearbetning och färskpressad apelsinjuice), bäddar sängarna och städar huset.

På en kort promenad kommer du till Sollers centrum, med mysiga kaféer, bra restauranger och ett mycket populärt glasskafé med lokalt producerade produkter. För  en shoppingresa till Palma så tar man enkelt det romantiska tåget, reser genom det vackra landskapet och går av i öns största stad. Den vackra Puerto Soller Bay (4 km) som du kan nå på några minuter med bil eller med den gamla spårvagnen, resan dit i sig är en upplevelse. I viken kan du njuta av badlivet och äta på en av de berömda fiskrestaurangerna vid havet. Eftersom det finns en bekväm tunnel kan du nå Palma på 20 minuter med bil.

Poolen är 49 kvm.

Plats för 4 bilar på parkeringen på tomten.

El ingår. Turistskatt och ev värme tillkommer och betalas på plats.

Grupper (familjer och par över 30 år exkluderade) endast på förfrågan och mot betalning av särskild deposition på plats. Men det är ett ypperligt val för företaget som vill ha en kick-off med sin personal, eller den stora familjen som exempelvis vill fira en födelsedag. 

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
47 000 sek
Högsäsong från
105 000 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Villor

 Villa Amelia
Casa Scimone
Domaine de Murtoli
Il Gelsomino
Parhus Cala Pi
Villa Campanelle
Villa Deià-Sóller
Villa del Rivo
Villa Lamaro
Villa Madrugada
Villa Mauresque
Villa Merlo Nero
Antal sökresultat: 19