Wales

Swallow för 4-8 personer 3 stars

Swallow är en båt från Red Line Boats som finns endast i Wales i Goytre marina. Den har två hytter som kan fås med endera dubbel eller enkelsängar. Ytterligare två sängplatser i salongen. Väljer man enkelsängar i hytterna så kan en överslaf fås ovanför en av sängarn för ytterligare två person. Notera dock att maxvikten för en överslaf är 63 kg. Ombord finns ett badrum med dusch och toalett samt ytterligare en toalett.

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement. 240 V kontakt. Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. 

I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Swallow är 56ft lång, dvs ca 17 meter, men mycket lättkörd och enkel att styra.

Val av layout, Swallow kan fås i tre olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

 

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

Pris per vecka Boka nu spara -15%

Lågsäsong från
14 032 sek
16 508 sek
Högsäsong från
23 560 sek
27 718 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar i Wales

Eagle för 6-7 personer
Finch för 2-5 personer
Antal sökresultat: 2