England

Swan för 8-12 personer 4 stars

Swan är den största kanalbåten i England, 70ft (ca 21 meter) lång och plats för upp till 12 personer. 

Hytterna längst bak och längst fram har båda två våningsängar i vardera hytt, så i hytterna är det fyra singel sängar i vardera hytt alltså totalt 8 singel sängar. De två salongerna/matplatserna i mitten av båten kan förvandlas till sovplatser under natten, det går att göra en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera salong/matplats. Så där får ytterligare fyra personer plats, vilket totalt ger 12 personer möjlighet att sova gott ombord.

Ombord finns två badrum, båda med dusch och toalett. 

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement. 240 V kontakt. Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. 

I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Båtfirman som vi samarbetar med är en av de största och mest seriösa kanalbåtsuthyrarna i England. De bygger sina båtar själva och håller en genomgående hög klass på standard och service.

Val av layout, Swan kan fås i fyra olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

Layout 4

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

 

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
21 407 sek
Högsäsong från
35 897 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar i England

Eagle för 6-7 personer
Gull för 4-6 personer
Heron för 4-5 personer
Owl för 8-10 personer
Weaver för 2-4 personer
Goose för 6-8 personer
Trush för 4-6 personer
Antal sökresultat: 7