England

Eagle för 6-7 personer 4 stars

Eagle är utmärkt för 6 personer, men en 7 person kan sova i en överslaf i den främre hytten om det önskas. Överslafen får endast användas av personer som väger max 63 kg och endast om singelbäddar valts i den främre hytten.

Ombord finns två badrum båda med dusch och toalett. Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl och arbetsyta. Värmeelement finns ombord.

Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Båtfirman som vi samarbetar med är en av de största och mest seriösa kanalbåtsuthyrarna i England. De bygger sina båtar själva och håller en genomgående hög klass på standard och service.

Eagle är 66 ft lång, dvs ca 20 meter men mycket lättkörd och enkel att styra.  

Val av layout, Eagle kan fås i fyra olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

Layout 4

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
17 627 sek
Högsäsong från
29 597 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar i England

Gull för 4-6 personer
Heron för 4-5 personer
Owl för 8-10 personer
Swan för 8-12 personer
Weaver för 2-4 personer
Goose för 6-8 personer
Trush för 4-6 personer
Antal sökresultat: 7