Venedig, Italien

Villa Emo Capodilista 5 stars

Bo som en kung i detta härliga slott med 6 sovrum för maximalt 12 personer.

Villa Capodilista byggdes 1568 som en jaktpaviljong av målaren och arkitekten Dario Varotari, en elev av Paolo Veronese. Freskerna i rummen visar scener från mytologin och familjens historia. För att smälta in i det kuperade landskapet designades en perfekt symmetrisk byggnad. Rummens inomhuslayout följer samma symmetriska mönster. Rummen på bottenvåningen och första våningen är förbundna med fyra trappor.

Trädgården i italiensk stil innehåller en privat pool.

Villan är inredd antikviteter och har värdefulla väggbeklädnader och ornament av stort konstnärligt värde.
Villan har satellit-TV, CD- och DVD-spelare, snabb internetanslutning WIFI, luftkonditionering i några av sovrummen och en tvättstuga med tvättmaskin.

Priset inkluderar daglig städning och tillagning av frukost, lunch och kvällsmat.

Mittemot entrén till villan finns en gård som producerar högkvalitativa viner och har också en 18-håls golfbana, tennisbanor, en pool och en restaurang med Michelin-stjärna.

Nedrevåning

Kök, tvättstuga, 1 badrum med dusch som tillhör ett av de två sovrummen på bottenvåningen, frukostrum. En korridor leder till de två täckta garage, 1 sekundära sovrum, tre sekundära badrum.

Bottenvåning

Vackert och rymligt vardagsrum ansluten till utomhusloggian som sträcker sig runt tre sidor av villan; matsal; 1 dubbelrum med eget badrum; 1 dubbelrum med eget badrum med badkar och dusch.

Förstavåning

Vardagsrum med TV, DVD-spelare och stereo; 1 enkelrum; 2 dubbelrum, ett med badrum med badkar och dusch och det andra med badrum med dusch. Täckt utomhusloggia på tre sidor.

Entresolplan

1 dubbelrum; 1 badrum med badkar och duschkar; 1 enkelrum.

Det finns också två rymliga garage.


Den närmaste staden med tjänster är Selvazzano Dentro (ca 1 km), medan centrum av Padua ligger 9 km bort.
Det finns många platser av kulturellt intresse inom räckhåll för villan, inklusive Padua (9 km), Venedig (55 km), Vicenza (40 km) och termalorten Abano (6 km). Det är också värt att besöka de Palladiska villorna och Brenta Boats, motorbåtar med panoramautsikt som åker längs Rivieran vid floden Brenta från Padua mot Venedig och vice versa, som kombinerar konst och historia och följer i kölvattnet av den antika "Burchielli" (typiska venetianska båtar som brukade transportera passagerare på 1700-talet av rika venetianer för att resa till sina lantvillor från staden).

Faciliteter & Tjänster

Frukost
Satellit-TV
Solterrass
Simbassäng
Turistattraktioner
Tvättstuga

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
76 560 sek
Högsäsong från
174 000 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89