Sicilien , Italien

Casa Scimone 5 stars

Lyxig villa i centrum av Taormina på Sicilien, i den övre delen av staden med panorama utsikt.

En automatisk grind ger tillgång till fastighetens parkeringsplats där du går uppför några trappsteg eller använder hissen. På första nivån kommer du till Casa Micaela som har en stor panoramaterrass utsmyckad med växter och blommor och relaxavdelningar; sedan på andra våningen är Casa Dario, där ett stort terrasserat område leder till poolområdet, gjord på en upphöjd sektion från vilken man har en magisk panorama utsikt över havet och vulkanen. Forsätt sedan upp några trappsteg där du går genom en trädgård som också har en fantastisk utsikt. Bredvid Casa Dario är platsen för att äta ute. Alla så kallade fastigheter är inredda med moderna möbler av en välkänd designer, och utrustningen är av hög kvalitet: luftkonditionering och uppvärmning i alla rum, Smart-TV, värdeskåp, stereo med CD-spelare, internetanslutning WIFI.

Den viktigaste gågatan, Corso Umperto I, med sina butiker och restauranger, ligger mindre än 5 minuter till fots. Stranden Isola Bella och Mazzarò kan nås antingen med bil eller med den bekväma linbanan som startar från stadens centrum.

Denna Villa kan hyras för endera 5 sovrum för maximalt 11 personer, eller 6 sovrum för maximalt 14 personer. Oavsett har man villan för sig själv, även om man väljer att endast hyra fem av sovrummen. Priserna varierar beroende på antal personer och datum, kontakta Classic World för pris på önskat datum. Glöm inte ange hur många personer ni är i sällskapet.

 

Obligatorisk städning tillkommer och betalas på plats. 

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
42 282 sek
Högsäsong från
98 600 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89