Mallorca, Spanien

Villa Porto Colom 5 stars

Ha en oförglömlig semester i denna unika villa som ligger på första parkett intill havet. Huset är mycket rymligt och mysigt och tack vare vardagsrummet med sluttande tak tränger solljuset och glimmrandet från havet hela vägen in. Den mjuka brisen från havet ger intrycket av att semestra på en lyxbåt, med den skillnaden att det finns gott om plats här.

Tillbringa underbara baddagar på stränderna med kristallklart havsvatten inte långt från huset och åk sedan tillbaka till din mysiga semesteroas. På terrassen ovanför den romantiska kusten kan du sitta i ett avkopplande hörn och njuta av något kallt att dricka. Koppla av vid poolen, njut av den fantastiska utsikten över Medelhavet och ta ett dopp i den härliga poolen. I trädgården hittar du ett extra badrum med dusch och en utomhusdusch med varmt vatten.

Varje hobbykock kommer att njuta av köket. Tillaga din mat i det professionellt utrustade köket. Det finns en elektrisk spis och en extra bred gasspis med ugn i ett separat område.

Den mysiga byn Porto Colom är en tidigare fiskeby - här finns det många möjligheter att gå på promenader och besöka någon av de bra restaurangerna med läckra specialiteter. Förutom många andra läckra rätter kan du naturligtvis smaka fisk, skaldjur och paellor. Dessa kulinariska höjdpunkter är kända över hela ön. 

Alla sovrum är utrustade med luftkonditionering.

 

Poolen är 20kvm.

4 km till närmaste butik och restaurang.

 

Sovrum 1:
2 Enkelsängar

Sovrum 2:
2 Enkelsängar

Sovrum 3:
2 Enkelsängar

Sovrum 4:
1 Dubbelsäng

2 badrum.

Villan är 211 kvm och har plats för max 8 gäster.

 

El och turistskatt tillkommer och betalas på plats.

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
22 500 sek
Högsäsong från
59 000 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89