Medelhavet, Frankrike

Chateau Le Cagnard 5 stars

Svenskägt hotell med en internationell attityd till service. Hotellet är beläget 10 minuter från Nice flygplats i en charmig Medeltidsby där ni kan finna inspiration, harmoni och vila upp er.
Château Le Cagnard är en exceptionell stenbyggnad byggd på 1300-talet uppe på kullarna i den medeltida byn Haut-de-Cagnes. Dess historia är nära knuten till slottet Grimaldi, som har släktskapsband med Kungariket av Monaco.
Château Le Cagnard har genomgått en omfattande renovering och restaurering, där den gamla charmen har återupptäckts samt förstärkts. Målningar från 1928 i Salle des Gardes av Emile Wery har restaurerats.

Samtliga 28 rum har renoverats med AC, antikviteter och handmålad konst. Badrummen har bytts ut och har handfat i sten, golvvärme och specialanpassande förvaringsskåp.
Köket har genomgått en total renovering genomförd av den internationellt erkände köksarkitekten Leif Holm som även designade Aquavit i New York, Villa Godthem, Operakällaren and Grand Hotell i Stockholm. Köket är nu en mycket modern anläggning utrustad med den senaste tekniken och här serveras utsökta Franska rätter med en storartad utsikt över Medelhavet.
Hotellet erbjuder gratis Internet, kaffe och te från Nespresso, gratis säkerhetsbox.
Ofta kan vi erbjuda specialerbjudanden och kampanjpriser. För korrekt pris och en rumskategori som passar just dig ber vi dig att kontakta oss på Classic World.
En lokal turistskatt tillkommer.

Bokningsförfrågan

Pris per natt

Lågsäsong från
3 100 sek
Högsäsong från
4 000 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89