Amalfikusten, Italien

Villa Ieranto 5 stars

Magiskt vackert belägen villa vid Amalfikusten i orten Marina del Cantone på Sorrento kusten.

Villan har 4 sovrum och plats för 10 gäster, det finns även ett annex med ytterligare 2 sovrum och då är maxantalet 14 gäster. I huvudbyggnaden är det 5 badrum och i annexet finns ytterligare 2 badrum.  

 

Villan och dess trädgård är fördelade över flera nivåer, som från parkeringsplatsen upp till villans nedre våning också är förbundna med hissar. Trädgårdarna är fördelade över de olika terrasserna ner till havsnivå som kan nås genom trädgården samt genom att använda den bekväma privata linbanan för exklusiv användning av gäster som bor i villan.


Villa + Annex

BOTTENVÅNING:
(nås via den privata hissen eller genom att gå nerför stentrapporna).

Utomhusområdet består av en rymlig terrass som omger villan dekorerad med blomsterbäddar i blom som ramar in de olika möblerade utearealerna (vardagsrum, matplats, tegelgrill och vedeldad pizzaugn).


Loungen består av ett rymligt panorama vardagsrum med en 55-tums satellit-TV; Den är möblerad med tre eleganta soffor och har också en matplats med stort bord. Loungen, som sträcker sig till panoramaterrassen-uteplatsen framför poolen, har luftkonditionering, värme och en telefon.


KÖKET har gasspis, en elektrisk ugn, en mikrovågsugn, en kyl-frys, vinkyl, ismaskin, diskmaskin, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare och andra små hushållsapparater, luftkonditionering, värme och en telefon. Från köket är det möjligt att komma ut på terrassen med tegelgrill och vedeldad pizzaugn. Köket nås antingen från loungen eller terrassen.


SOVRUM MED EN SUITE BADRUM: rymligt rum med en dubbelsäng, 70-tums satellit-TV, luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet har handfat, toalett, duschkabin, förstoringsspegel, hårtork och gratis toalettartiklar.

Sovrummet leder till en vacker terrass med havsutsikt. Sovrummet nås antingen från korridoren eller terrassen.


GÄSTBADET har ett handfat och toalett. 

Tvättstugan har tvättmaskin, strykjärn och strykbräda. 


FÖRSTA VÅNINGEN:
(Nås med hiss eller trappa) rymlig terrass med blomsterbäddar i blom som leder till sovrummen som alla har panoramautsikt och är inredda med god smak finess.


Sovrum med eget badrum: dubbelsäng och enkelsäng, satellit-TV, värdeskåp, minibar, luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet har handfat, toalett, duschkabin, förstoringsspegel, hårtork och gratis toalettartiklar. Sovrummet leder till en rymlig balkong med en spektakulär utsikt över havet och "Li Galli" öarna. 


SOVRUM MED EN SUITE BADRUM: dubbelsäng och enkelsäng (med extra utdragbar säng), satellit-TV, minibar, värdeskåp, vagga / barnsäng, luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet har handfat, toalett, duschkabin, förstoringsspegel, hårtork och gratis toalettartiklar. Sovrummet leder vidare till en vacker terrass med en spektakulär utsikt över havet och "Li Galli" öarna.


Sovrum med eget badrum: dubbelsäng, balkong med havsutsikt, satellit-TV, minibar, värdeskåp, luftkonditionering och uppvärmning. Badrummet har handfat, toalett, duschkabin, förstoringsspegel, hårtork och gratis toalettartiklar. 


Annex: Kan nås från parkeringen med hiss - Annexet består av 2 sovrum, ett dubbelrum och ett med två enkelsängar. Varje rum har ett eget badrum med dusch.

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
92 800 sek
Högsäsong från
301 600 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Adare Manor
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Antal sökresultat: 89