Irland

Adare Manor 5 stars

Adare Manor Hotell är ett imponerande slott med tinnar och torn belägen i den lilla idylliska byn med samma namn vid Irlands västkust.

Slottet är omgiven av en klassisk slottsträdgård, parklandskap lämpade för en ridtur och en 18-håls mästerskapsbana ritad av Trent Jones Sr.

Bor du på slottet imponeras du redan i entrén av den storslagna miljön och från rummen har du utsikt över det vackra landskapet utanför, i den rosa salongen kan du sitta ner vid brasan och ta en aperitif före den romantiska middagen i restaurangen The Oakroom och kvällen avslutas med fördel i källarvalvens pianobar.

På ägorna finns ridstall, ett litet spa för en avkopplande massage och givetvis den berömda golfbanan.

Du kan välja mellan boende på slottet, i den gamla stallängan som tillhör klubbhuset eller i någon av de nybyggda lägenheterna bredvid klubbhuset.

Bo förstklassigt och njut av en avkopplande omgivning, ta bilen för upptäcktsfärder till den närliggande staden Limerick, de berömda klipporna, Cliffs of Moher på västkusten eller utmana dig själv på alla de berömda golfbanorna som finns i närheten.

Adare Manor är också ett utmärkt val för bröllop på Irland. Vi på Classic World hjälper er gärna att planera ert bröllop här på slottet. 

Prisexempel på standard dubbelrum inklusive frukost.

Bokningsförfrågan

Pris per natt

Lågsäsong från
6 380 sek
Högsäsong från
8 352 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Boenden

 Chateau de Bagnols
 Chateau de Montvillargenne
 Villa Amelia
Aleph Rome Hotel
Amberley Castle
Au Coeur des Neiges
Au Coin du Feu
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Castello Di Casole
Belmond Cipriani
Belmond Hotel Splendido
Antal sökresultat: 89