Flod & Kanalbåtar

Finch för 2-5 personer 3 stars

Finch är en båt från Red Line Boats som finns endast i Wales i Goytre marina. Den har en hytt som kan fås med en dubbel eller två enkelsängar. Ytterligare två sängplatser i salongen. Väljer man enkelsängar i hytten så kan en överslaf fås ovanför en av sängarn för en femte person. Notera dock att maxvikten för en överslaf är 63 kg. Ombord finns ett badrum med dusch och toalett.

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement. 240 V kontakt. Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. 

I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Finch är 47ft lång, dvs ca 14 meter, men mycket lättkörd och enkel att styra.

Val av layout, Finch kan fås i två olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

 

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

Pris per vecka Boka nu spara -15%

Lågsäsong från
8 636 sek
10 160 sek
Högsäsong från
14 687 sek
17 279 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar

Caprice för 4-6 personer
Clipper för 4-6 personer
Confort 1350 B för 8-10 personer
Confort 900 DP för 4-7 personer
Crusader för upp till 6 personer
Eagle för 6-7 personer
Estivale Duo för 2-4 personer
Estivale Octo för 8-10 personer
Estivale Quattro B för 4-6 personer
Estivale Sixto för 6-8 personer
Grand Classique för 10-12 personer
Gull för 4-6 personer
Antal sökresultat: 29