Kambodja/Vietnam

Lotus Cruises 4 dagar Kambodja/Vietnam 5 stars

Ho Chi Minh City-Phnom Penh

Dag 1 Avresa från Ho Chi Minh City på eftermiddagen till hamnen i My Tho för att gå ombord på den lyxiga båten Mekong Navigator och installera er i er eleganta svit. När resan uppströms börjar mot Cai Be, upplevs den hjärtliga gästfriheten på soldäcket vid en välkomstmottagning och en introduktion till vår vänliga och professionella besättning som kommer att presentera en säkerhetsgenomgång. På kvällen erbjuds en introduktion till det vietnamesiska köket.

Dag 2 Efter en kort segling till Cai Be, kommer den engelsktalande guiden att följa er ut på en utflykt på floden in i de smalare kanalerna i Cai Be, görs ett stopp för att besöka Ba Duc House, ett traditionellt vietnamesiskt hem och trädgård samt en traditionell risfabrik där flitiga hantverkare tillverkar rispapper, risvin och poppat ris. 

Dag 3 Denna morgon gör vi en kort resa från vår båt till en bondby på Mekongdeltat, My An Hung-byn. Vi går genom den grönskande byn, interagerar med bybor, njuter av färsk kokosnöt... En lokal familj bjuder in oss på lite honungste och frukt medan vi njuter av "don ca tai tu" dvs folkmusik, följt av en imponerande VOVINAM Vietnam Martial Konst utförd av tonåringarna i byn. Vidare åker vi till öbyn Hong Ngu i Mekongdeltat, nära gränsen mellan Vietnam och Kambodja. Här vävs ett stort antal traditionella khmerhalsdukar i många byhem och exporteras till Kambodja. Vissa bybor är också broderikonstnärer och visar sin konst. Innan vi återvänder till båten erbjuds en promenad runt den vackra vintergröna ön, och ett stop för ett besök hemma hos en lokal krigsveteran.

Dag 4 Idag korsar vi gränsen mellan Vietnam och Kambodja. Koppla av och njut av fritiden på soldäcket, i loungen, biblioteket eller underbara La Vie-spa tills vi förtöjer nära staden Phnom Penh sent på kvällen. Det är en fascinerande förvandling av arkitekturen vid floden. Spännande kulturaktiviteter kommer att äga rum ombord.

Dag 5 Efter frukost är det dags att säga hejdå till den trevliga personalen och stiga i land i Phnom Penh

 

Pris inkl: Helpension inklusive temamiddagar, vin, öl och läsk till lunch och middag, välkomstmottagning med champagne, kaffe och fina teer tillgängligt hela dagen på en särskild plats, gratis cocktail varje dag, fatöl och sprit, gratis vatten under utflykter. Gratis wi-fi på rummet och allmänna utrymmen, autentiska utflykter med dedikerade guider som anges i programmet, engelsktalande besättning ombord.

Bokningsförfrågan

Pris per person

Lågsäsong från
15 350 sek
Högsäsong från
22 600 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Bröllop i Frankrike, Italien

Adare Manor
Amberley Castle
Balbirnie House
Belmond Caruso Hotel
Belmond Cipriani
Belmond Villa Sant Andrea
Castello della Castelluccia
Castello di Casole
Castello di Meleto
Chartra Seadream för ditt bröllop ombord
Chateau D´Etoges
Antal sökresultat: 47