Spanien

Elcykel och vandring i Spanien 3 stars

En härlig och lättsam resa som passar de flesta. Här kombineras både elcykel och vandring, i otroligt vacker natur i Costa Brava området i norra Spanien.

I Resans pris ingår de flesta måltiderna, hyra av elcykel med GPS samt bagage transport mellan hotellen.
Resan är på egenhand så man behöver inte känna att man inte orkar eller hinner i samma takt som någon annan förutom ditt eget resesällskap.

Dag 1.
Ankomst till flygplats i Barcelona.
Middag och övernattning på fyrstjärniga hotel Cal Sastre i Santa Pau.

Dag 2.
Frukost på hotellet och därefter levereras elcykeln till hotellet. Cykla från Santa Pau till Girona (67 km ca 4,5h) på vägen stannar man och äter sin picknick lunch. Middag och övernattning på fyrstjärniga hotell Carlemany som ligger centralt i Girona

Dag 3.
Efter frukost så har man en fri dag i Girona för att upptäcka den vackra staden med dess ringmur och shoppa om så önskas. Övernattning på hotell Carlemany.

Dag 4.
Frukost på hotellet innan det är dags att cykla från Girona till S Agaro på Costa Brava kusten (46 km ca 3h) på vägen stannar man och äter picknick lunch. Middag och övernattning på trestjärniga Hotel Sant Pol i S Agaro

Dag 5.
Efter frukost så är det dags för vandring från S Agaro till Palamos (16 km ca 4h) Lunch på egen hand i Palamos. Middag och övernattning på trestjärniga hotell Ancora i Palamos.

Dag 6.
Frukost på hotellet. Vandring från Palamos till Calella de Palafrugell (12 km ca 3h) Picknick lunch på vägen under vandringen. Middag och övernattning på hotell Sant Roc i Calella de Palafrugell.

Dag 7.
Frukost på hotellet
Hemresa

I resans pris ingår 5 nätter med halvpension (frukost och middag) samt 1 natt med frukost på bra och handplockade 3 och 4 stjärniga hotell. 3 Picknick luncher ingår också samt 3 dagar hyra av el-cykel med GPS. 4 bagage transfers mellan hotellen ingår.

Alla vandrings och cykel leder är lätta och inte alls betungande, eftersom det är el cyklar orkar en normaltränad person den här turen utan några problem. Man cyklar/vandrar besöker vackra platser och sätter sig ner och vilar eller äter sin pick nick lunch när man känner för det under turen.

Pris per person i delat dubbelrum under lågsäsong ca 9 300 kr och i högsäsong ca 10 400 kr.
Pris per person i enkelrum ca 11 700 kr under lågsäsong och ca 13 300 kr i högsäsong.

Det här är en resa för individuella resenärer men man måste vara minst två personer för att priserna ska vara giltiga. Det är inget problem att vara ett lite större sällskap med vänner om man önskar det, kontakta oss så hjälper vi er att skräddar sy den resa ni drömmer om.

Tillkommer gör lokal turistskatt ca 5 Euro, drycker samt flyg och transfer från flygplats.

Flyg från Sverige till Barcelona brukar gå att få tag på billigt, vi kan självklart hjälpa till att boka flyg och transfer om det önskas.

Tveka inte att kontakta oss för bokning!

Bokningsförfrågan

Pris per person

Lågsäsong från
9 300 sek
Högsäsong från
10 400 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Temaresa

 Chateau de Bagnols
Adare Manor
Chateau Eza
Cykel, vandring och gastronomi i Piemonte
Dalhousie Castle Hotel
Eco-chic weekend Piemonte
Fab Four
Fab Four and Fast Cars
Gastronomisk cykelresa på egen hand
Glenmachrie
Gourmet weekend i Piemonte
Gourmetpaket Piemonte
Antal sökresultat: 29