Chartra Seadream för ditt bröllop ombord 5 stars

Den viktigaste dagen i ert liv, ert bröllop, blir ännu bättre ombord på ett lyxig yacht omgiven av gnistrande hav och härliga solnedgångar. Alla gäster är samlade under så många dagar som ni själva vill och rutten läggs upp efter era önskemål.  Ombordpersonalen kommer att se till att dekorationer, underhållning och alla detaljer ordnas exakt så som ni vill ha det. Ni behöver inte oroa er för detaljer som menyer, kockarna förbereder alla måltider och erbjuder 5-stjärniga middagsupplevelser som alla kommer ihåg, både för bröllopsmiddagen och övriga måltider. Det kanske viktigaste är att allt är skräddarsytt efter era önskemål. Så om ni vill ha fyrverkerier, vill organisera ett bröllopsfest där ni simmar i havet eller vad som helst så går det att ordna. 

All mat och dryck ingår så som värdpar vet ni exakt vad budgeten blir för bröllopet och gästerna får äta och drick vad de vill och hur mycket de vill. 

Upp till 112 gäster ryms ombord och det finns gott om plats så att alla kan äta samtidigt. Alla gäster tas om hand av nästan lika många anställda som det är gäster ombord, så servicen är i världsklass.

 

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Chartra ett helt fartyg

Belmond Alouette privat kryssning på Canal du Midi
Chartra Seadream för din grupp
Antal sökresultat: 2