England

Owl för 8-10 personer 4 stars

Owl är en 70ft (ca 21 meter) lång kanalbåt som har plats för upp till 10 personer, idealiskt för kompisgänget eller den stora familjen som vill göra en härlig kanalbåtsresa.

Hytterna längst bak och längst fram kan fås med endera dubbelsängar eller två separata sängar. I dessa hytter kan man få en överslaf i vardera hytt, men överslafen får endast användas av personer som väger max 63 kg. Överslaf går bara att få om singelbäddar väljs i dessa hytter.

De två salongerna/matplatserna kan användas som sovplatser för två personer i vardera salong/matplats.

Ombord finns två badrum vardera med dusch och toalett.

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement. 240 V kontakt. Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. 

I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Båtfirman som vi samarbetar med är en av de största och mest seriösa kanalbåtsuthyrarna i England. De bygger sina båtar själva och håller en genomgående hög klass på standard och service.

Val av layout, Owl kan fås i fyra olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

Layout 4

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

 

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

 

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
20 147 sek
Högsäsong från
34 637 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar i England

Eagle för 6-7 personer
Gull för 4-6 personer
Heron för 4-5 personer
Swan för 8-12 personer
Weaver för 2-4 personer
Goose för 6-8 personer
Trush för 4-6 personer
Antal sökresultat: 7