Kryssning fr. Barbados via St Lucia och St Vincent 22-29/3 2025 5 stars

Bridgetown to Bridgetown

Kryssning som utgår från Barbados som finns med på UNESCO´s världsarvslista och är känt för sina magiska stränder. Perfekt plats för några extra nätter före och efter kryssningen. 

Ombord på Sea Dream lever du kungligt med all tänkbar service av högsta klass. Ett mindre fartyg med endast 56 hytter och därmed maximalt 112 gäster per kryssning. Ombord finns även 95 anställda (nästan en anställd per passagerare) för att ge excellent service och uppfylla allas önskemål. Ombord tillreder kockarna en femstjärnig matupplevelse som man kan välja att avnjuta ute på däck eller inne på restaurangen efter eget val. Självklart finns även roomservice som är inkluderat så du kan välja något att äta dygnet runt. Alla drycker av premium kvalitet är inkluderat och även vattensporter och spa samt aktiviteter på land. Det är en personlig upplevelse och att exempelvis följa med kocken för att göra inköp till kvällensmiddag kan vara ett trevlig avbrott för de som vill lämna lyxen ombord en liten stund och upptäcka det lokala livet i de hamnar ni stannar vid. Fartyget gör stopp ute till havs för snorkling och vattensporter såsom att åka vattenskoter och efter en härlig dag så kan man efter middagen avnjuta en film utomhus på däck och om man vill så bäddar personalen för dig och din partner ute på däck så ni kan sova under stjärnorna. 

Detta är lyxkryssning på riktigt! 

 

Prisexempel för Yacht Club Stateroom på deck 2: 3809 Euro per person. Priserna ändras kontinuerligt så kontakta oss för aktuellt pris och andra hyttkategorier. All mat och dryck och underhållning ombord ingår.

Hamnavgifter, skatter och avgifter tillkommer med ca 373 Euro per person.

 

Kontakta gärna oss för andra rutter och andra datum samt mer information.

 

 

Bokningsförfrågan

Pris per person

Lågsäsong från
44 184 sek
Högsäsong från
44 184 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Exklusiva Bröllopsresor

Amberley Castle
Belmond Caruso Hotel
Belmond Cipriani
Belmond Villa Sant Andrea
Castello di Casole
Castello di Meleto
Chateau D´Etoges
Como Cocoa Island
Como Shambhala
Dromoland Castle
Gran hotel Miramar
Hotel Belmond Rio Sagrado
Antal sökresultat: 25