Le mas d´Agenais, Frankrike

Caprice för 4-6 personer 3 stars

Caprice är en båt som passar en familj eller två par som reser tillsammans. Två hytter med varsitt badrum med dusch och toalett. Den främre hytten har enkelsängar och den andra hytten kan fås med endera dubbelsäng eller enkelsängar. Ytterligare två personer kan sova i salongen om det önskas. 

Fullt utrustat kök med kylskåp, microugn, ugn och gasspis. 

Båtens storlek är 12m x 3.81m och har två styrpulpeter. Denna båttyp saknar bogpropeller.

LeBoat är en marknadsledande flodbåtsuthyrare med lång erfarenhet, Classic World har samarbetat med dem sedan 1992 och har mycket goda erfarenheter av dem som leverantör.

I priset ingår förutom båthyran även lakan och handdukar.

Tillkommer på båthyran gör drivmedel som betalas på plats per timme som motorn varit igång samt skadeförsäkring och eventuella tillval som hyra av cyklar, grill och annan extra utrustning som önskas. En deposition måste erläggas på plats i marinan som återbetalas vid hyrestidens slut om inga skador inträffat. Depositionen kan minskas om man väljer att teckna Collission Damage Waiver (CDW). 

CDW kostnaden är olika beroende på båt och varierar mellan 15 upp till 38 Euro per dag. Exakt pris på CDW får du av oss när ni valt båtmodell. 

Deposition för eventuella skador betalas i marinan och återfås när båten återlämnas oskadad, den variear från 300-1000 Euro per båt beroende på båtmodell om man tecknat CDW försäkringen, har man valt att inte köpa CDW är depositionen mellan 2000-3250 Euro per båt. Depositionen återbetalas när båten återlämnas i oskadat skick. 

En bränsledeposition betalas i marinan och är ca 250 Euro per vecka, när båten återlämnas stämmer man av bränsleförbrukningen och har man förbrukat mindre än depositionen återbetalas mellanskillnaden, har man förbrukat mer betalar man överskjutande kostnad. 

Väljer man att boka en envägstur där man hämtar båten i en marina och lämnar den i en annan marina så tillkommer mellan 75-250Euro i envägskostnad. Envägshyra måste alltid förbokas.

Slutstädning kan köpas till för 80-150 Euro per båt beroende på båtstorlek. 

Prisangivelsen är för en veckohyra, men man kan hyra båtarna även för 3, 4 eller 5 dagar till lägre priser än veckohyra, självklart kan man även hyra båtarna längre tid om detta önskas, kontakta Classic World för pris på önskad hyresperiod.

LeBoats priser är dynamiska och ändras beroende på tillgång och efterfrågan, så se prisangivelsen som en indikation, kontakta oss genom att göra en ej bindande bokningsförfrågan för att få exakt pris. 

Tillgång till LeBoats båtar kl 16.00 avgångsdagen och den ska återlämnas kl. 09.00 sista dagen. 

Ingen tidigare erfarenhet eller licenser krävs för att köra båtarna i Frankrike, Italien eller Storbritannien. Båtarna är mycket lättkörda och enkla att manuvrera, man får en genomgång av personalen i marinan innan man åker och alla klarar av det. Kan man köra bil kan man köra de här båtarna även om man aldrig kört båt tidigare.

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
15 581 sek
Högsäsong från
28 967 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Le mas d´Agenais

Clipper för 4-6 personer
Crusader för upp till 6 personer
Horizon 1 för 2-4 personer
Magnifique för 8-10 personer
Royal Mystique för 4-6 personer
Vision 3 för 6-10 personer
Mystique för 6 till 8 personer
Antal sökresultat: 7