Kryssning i Karibien

Lyxkryssning

För oss är en kryssning inte en något man gör på ett jättestort fartyg, vi kallar det istället för Yachting. Mindre superlyxiga båtar med toppservice. Njut av en absolut lyxkryssning med exempelvis Sea Dream, Lotus cruises eller Belmond. På dessa lyxkryssningar ingår allt och det är inga köer till middagsbufféer eller timmar i väntan för att gå i land. Det här är kryssning på riktigt och som det ska vara! Upplev skillnaden - boka din lyxkryssning hos oss!

Vi har handplockat kryssningar i Medelhavet, Adriatiska havet med Kroatien bort till Turkiet och Istanbul, längs med nordafrikas kust, Kambodja, Vietnam eller till kyligare breddgrader längs den norska kusten och fjordarna, Svalbards djurliv, Islands geisrar och Grönlands vackra landskap. Under vinterhalvåret kan du nujta av kryssningar i Karibien, Indiska Oceanen med Seychellerna och Madagaskar eller Sydamerika och Antarktis.

Lyxfartyg

Fartygen är topputrustade och erbjuder en exklusiv och avslappnande miljö. Alla måltider inkl. dryck, underhållning m.m. ingår i priset och du kan välja fritt i det stora utbudet och bara koppla av under din semester.

Lyxkryssning på riktigt är ombord på mindre båtar där personalen kan ge dig toppservice och en femstjärnig kryssningsupplevelse. Ofta är det så hög personaltäthet som 1 personal per gäst, och då blir verkligen servicen i världsklass! Åk på en lyxkryssning och skäm bort dig själv med underbar mat i en fantastisk miljö ombord på en av Belmonds eller SeaDreams lyxiga yachter.

Rutten behöver inte vara det viktigaste, kryssningen i sig är så härlig att man glömmer bort vart man kryssar. Men självklart skadar det inte att man har dessutom spännande och intressanta ställen att besöka på vägen. Så helt ointressant är det så klart inte vart man väljer att kryssa. Vi hjälper er att hitta både rätt båt och rutt.

Kontakta oss för kryssningsidéer och bokning !

Sortera din sökning

Aten (Piraeus) till Aten (Piraeus) 28/9-5/10 2025
Belmond Alouette privat kryssning på Canal du Midi
Chartra Seadream för din grupp
Chartra Seadream för ditt bröllop ombord
Civitavecchia (Rom) till Nice  19-26/10 2025
Kryssa från Stockholm i Östersjön 11-19/7 2025
Kryssning Amalfikusten 4-11/10 2025
Kryssning Barbados, Martinique, Guadeloupe, St Vincent 11-18/1 2025
Kryssning fr. Barbados via St Lucia och St Vincent 22-29/3 2025
Kryssning från Istanbul till Aten 6-13/7 2025
Kryssning Grekland och Italien 19-28/9 2025
Kryssning Malaga till Malta 4-12/5 2024
Antal sökresultat: 23