Skottland

Trush för 4-6 personer 4 stars

Vi skräddarsyr din kanalbåtsresa! Om ni vill så boka vi även flyg och transfer som gör ett bekvämt stopp på supermarket för att proviantera innan ni kastar loss!

Thrush är en av de bästa kanalbåtarna för uthyrning i England med plats upp till 6 personer. Rekommenderas för 4 personer då två separata hytter finns med egen dusch och toalett i vardera hytt. Bäddplats för 2 personer finns i salongen. Båda hytterna kan fås med enkelbäddar eller dubbelbädd.

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement. 240 V kontakt. Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. 

I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Båtfirman som vi samarbetar med är en av de största och mest seriösa kanalbåtsuthyrarna i England. De bygger sina båtar själva och håller en genomgående hög klass på standard och service.

Trush är 66ft lång, dvs ca 20 meter, men mycket lättkörd och enkel att styra.

Val av layout, Trush kan fås i fyra olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

Layout 4

 

 

22 mars -18 Maj: 24 995 sek/båt/vecka

18 Maj-25 Maj: 28 870 sek/båt/Vecka

25 Maj-31 Augusti sept: 34 200 sek/båt/vecka

31 Augusti - 20 Sept: 30 250 sek/båt/vecka

20 Sept-27 Sept: 29 775 sek/båt/vecka

27 Sept - 12 Oktober: 24 995 sek/båt/vecka

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1550 SEK per vecka eller ca 850 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

   

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

Båten uthyres i följande marinor

Bokningsförfrågan

Pris per vecka

Lågsäsong från
20 175 sek
Högsäsong från
32 750 sek

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar i Skottland

Gull för 4-6 personer
Weaver för 2-4 personer
Antal sökresultat: 2