Flod & Kanalbåtar

Minuetto 8+ för 8-10 personer 5 stars

En modern och välutrustad båt för upp till 10 personer. Ombord finns 4 hytter för 8 personer, i salongen kan ytterligare 2 personer sova. Ombord finns 3 badrum med dusch och toalett.

Det är en högteknologiskt välutrustad båt med både navigationsutrustning och diskmaskin.

Båtens storlek är 13.6 m x 4.1 m

LeBoat är en marknadsledande flodbåtsuthyrare med lång erfarenhet, Classic World har samarbetat med dem sedan 1992 och har mycket goda erfarenheter av dem som leverantör.

I priset ingår förutom båthyran även lakan och handdukar.

Tillkommer på båthyran gör drivmedel som betalas på plats per timme som motorn varit igång samt skadeförsäkring och eventuella tillval som hyra av cyklar, grill och annan extra utrustning som önskas. En deposition måste erläggas på plats i marinan som återbetalas vid hyrestidens slut om inga skador inträffat. Depositionen kan minskas om man väljer att teckna Collission Damage Waiver (CDW). 

CDW kostnaden är olika beroende på båt och varierar mellan 15 upp till 38 Euro per dag. Exakt pris på CDW får du av oss när ni valt båtmodell. 

Deposition för eventuella skador betalas i marinan och återfås när båten återlämnas oskadad, den variear från 300-1000 Euro per båt beroende på båtmodell om man tecknat CDW försäkringen, har man valt att inte köpa CDW är depositionen mellan 2000-3250 Euro per båt. Depositionen återbetalas när båten återlämnas i oskadat skick. 

En bränsledeposition betalas i marinan och är ca 250 Euro per vecka, när båten återlämnas stämmer man av bränsleförbrukningen och har man förbrukat mindre än depositionen återbetalas mellanskillnaden, har man förbrukat mer betalar man överskjutande kostnad. 

Väljer man att boka en envägstur där man hämtar båten i en marina och lämnar den i en annan marina så tillkommer mellan 75-250Euro i envägskostnad. Envägshyra måste alltid förbokas.

Slutstädning kan köpas till för 80-150 Euro per båt beroende på båtstorlek. 

Prisangivelsen är för en veckohyra, men man kan hyra båtarna även för 3, 4 eller 5 dagar till lägre priser än veckohyra, självklart kan man även hyra båtarna längre tid om detta önskas, kontakta Classic World för pris på önskad hyresperiod. 

Tillgång till LeBoats båtar kl 16.00 avgångsdagen och den ska återlämnas kl. 09.00 sista dagen. 

 

Pris per vecka

Lågsäsong från
27 449 sek
Högsäsong från
50 840 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar

Caprice för 4-6 personer
Clipper för 4-6 personer
Confort 1350 B för 8-10 personer
Confort 900 DP för 4-7 personer
Crusader för upp till 6 personer
Eagle för 6-7 personer
Estivale Duo för 2-4 personer
Estivale Octo för 8-10 personer
Estivale Quattro B för 4-6 personer
Estivale Sixto för 6-8 personer
Finch för 2-5 personer
Grand Classique för 10-12 personer
Antal sökresultat: 29