Flod & Kanalbåtar

Goose för 6-8 personer 4 stars

Goose är bland de större kanalbåtarna för uthyrning i England med plats för upp till 8 personer. Passande för en grupp som önskar tre separata hytter och möjlighet till två bäddplatser i salongen. Hytterna kan fås med enkelbäddar eller dubbelbädd. Två badrum med dusch och toalett.

Köksdel med gasspis, ugn, grill, kyl, mikro, brödrost, kaffebryggare och arbetsyta. Färg-TV med DVD, radio/CD-spelare, dammsugare samt värmeelement.

Båtarna är fullt utrustade med det man behöver för vistelsen ombord. I priset ingår gas, lakan och handdukar.

Båtfirman som vi samarbetar med är en av de största och mest seriösa kanalbåtsuthyrarna i England. De bygger sina båtar själva och håller en genomgående hög klass på standard och service.

Goose är 69ft lång, dvs ca 21 meter, men mycket lättkörd och enkel att styra.

Val av layout, Goose kan fås i fyra olika layouter, det är alltså samma båt men som möbleras om inför er ankomst efter era önskemål. Man kan inte själv förändra layouten utan det görs av tekniker innan ankomst. Så informera oss vilken av layouterna ni önskar detta kan göras efter bokning det är inga problem.

Layout 1

Layout 2

Layout 3

Layout 4

 

Obligatorisk kostnad för skadeförsäkring&avbeställningsskydd tillkommer med 5% av båthyran, samt bränsle ca 1250 SEK per vecka eller ca 950 SEK för weekendhyra. 

Prisangivelsen är för veckohyra, men samtliga båtar går att hyra veckovis eller för midweek (måndag-fredag) eller weekend (fredag-måndag). Kontakta oss för pris.

Tillgång till båten och genomgång innan avfärd får man kl. 14.30-16.30 på avresedagen och båten ska återlämnas kl. 09.30 sista morgonen.

 

Vi hjälper gärna till att boka transfer från flygplatsen till marinan och vi kan även ordna så transfern gör ett stopp vid en supermarket på vägen till marinan så ni kan handla för de första dagarna ombord. 

 

Pris per vecka Boka nu spara -15%

Lågsäsong från
16 038 sek
18 868 sek
Högsäsong från
27 572 sek
32 438 sek

Bokningsförfrågan

Förfrågan är ej bindande

Dela med vänner Facebook share link Twitter share link Tipsa en vn

Andra Flod & Kanalbåtar

Caprice för 4-6 personer
Clipper för 4-6 personer
Confort 1350 B för 8-10 personer
Confort 900 DP för 4-7 personer
Crusader för upp till 6 personer
Eagle för 6-7 personer
Estivale Duo för 2-4 personer
Estivale Octo för 8-10 personer
Estivale Quattro B för 4-6 personer
Estivale Sixto för 6-8 personer
Finch för 2-5 personer
Grand Classique för 10-12 personer
Antal sökresultat: 29